Rib båd

Polterabend med Rib båd er den ultimative fart oplevelse på vandet. Der er skumsprøjt, blæst i håret og adrenalin sus. Find her oversigten over vores Rib båd annoncører. Aktørerne har flere muligheder for oplevelser med deres Rib Båd. De tilbyder vandski, bananræs m.m. Men for mange er det fedeste bare at sejle ræs og opleve Danmark fra vandsiden i havets Ferrari.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Oversigt over annoncører med rib båd.

Hold øje med kategorien her for der er flere annoncører på vej fra flere steder i Danmark. Danmark er omgivet af vand, så der er ingen ende på mulighederne for at få oplevelser med Rib Både.

Det er vildt, når Ribben er i top hastighed. Så er det med at holde på hat og briller, hvis man ikke bag efter skal en tur til den svenske kyst for at lede efter sine bortblæste ejendele.

Rib Båd events er også noget af det fedeste at sende sine ansatte på, når de skal belønnes, firmaet holder fødselsdag eller andet. Man er i et andet element, så folk taler om andre ting og på tværs af sociale skel og kompetencer og status i firmaet. Der sker bare noget andet, når man er på vandet og lige får et fælles gys eller adrenalin sus.

RIb Alex i København har tilbud disse ture siden 2004 og hans både kan trække 600 HK. Han har rigtig mange forskellige ture til mange forskellige priser.

Den mest populære er på RACE45 hvor du på 45 minutter kommer fra Langelinje til Kastrup og Hellerup. Det er virkelig en fed oplevelse med rib båd og for de fleste er det noget de aldrig har prøvet før. Man skal faktisk holde rigtig godt fast fordi båden får højere fart en man lige regner med. Vi kan kun give rib sejlads vores varmeste anbefalinger. Deres både er godkendt af søfartsstyrelsen og sikkerheden er i fuldstændig tip top.