Waterballs

Waterballs er en af de nyeste sjove ting i underholdningsbranchen. Waterballs er nogle kæmpe store plastikbolde, som har en vandtæt lynlås. Vandboldene er så store at voksne mennesker kan gå opret inde i boldene, hvis man da ellers kan holde balancen.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Oversigt over Waterballs udbydere over hele Danmark

Du kommer ind i den stor bold med en diameter på 2m. Lynlåsen lukkes, og du kan nu lave de mest fantastiske tricks på vandet, hvad end det er at løbe som en hamster, eller bare ligge og nyde den unikke oplevelse af at være alene ude på vandet! 
Der er altid 2 bolde på vandet samtidigt, så man kan konkurrere mod hinanden, og alle deltagere får mulighed for at prøve en tur i boldene.
 Konkurrencen går ud på, hvem der kan stå oprejst i længst tid samt tager flest sammenhængende skridt i boldene.
 Der er altid reb i boldene, og de er 100% vandtætte.

De er hyle morsomme at lege med, fordi det både er en fysisk udfordring og der er mange muligheder for at klovne ved samme lejlighed. Det er sjovt at prøve, men i høj grad også morsomt for tilskuerne. Waterballs er derfor yderst velegnede til at alle mulige former for events i firma sammenhænge, privat, for institutioner osv.

Jesus gik på vandet - Nu er det også muligt for os, der lever i plastik alderen at have den fornøjelse.

Hvor finder man waterballs?

Jamen det gør man faktisk i hele landet. Vi har forskellige aktører som har baser et sted. Randers event og udlejning har i Randers og hos ham kan du også kombinere din dag men hans mange andre sjove ting i hans event land.