Wakeboard

Wakeboard i hele landet

Andre kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Wakeboard

Wakeboard er en utrolig sjov aktivitet. Det er perfekt til begyndere, da I ikke behøver have prøvet det før for at have det sjovt. Mange, som holder polterabend om sommeren, vælger wakeboarding som en af deres aktiviteter. Der findes mange forskellige former for wakeboard. Er du i tvivl om hvilken slags, du skal vælge? Så læs med og se vores udvalg af vandaktiviteter i hele landet.

Derfor er wakeboard den perfekte polterabend aktivitet

Er bruden eller gommen vild med vand og vilde aktiviteter? Så skal du helt klart overveje om ikke wakeboard skal være en af polterabendaktiviteterne!

Det er ikke svært at stå på wakeboard. Faktisk vil I rimelig hurtigt få en god fornemmelse for, hvad I skal gøre for at forblive oprejst på boardet. Der vil være gode instruktører, som er med til at give jer den bedste oplevelse. De vil komme med fif og tips til, hvad I hver især skal gøre for at kunne blive stående på boardet. Selvom det skulle vise sig at være svære at stå på boardet, end I lige regnede med, vil I garanteret stadig have en rigtig god oplevelse. Det er nemlig lige så sjovt at stå og grine af hinanden, som det er at stå på boardet.

Når I skal holde en polterabend, er det vigtigt, at I har det sjovt – og det vil I bestemt have i en kabelpark. Der vil være fart over feltet, og I vil lynhurtigt kunne mærke adrenalinen.

Det er også vigtigt at påpege, at det bestemt ikke gør ondt at falde på wakeboardet. Det er en helt igennem sjov aktivitet, som både børn og voksende kan deltage i.

Forskellige former for wakeboard

Et wakeboard er et board, som minder lidt om et snowboard. I vil få spændt jeres fødder fast. Når I står på wakeboard, vil I blive trukket efter et kabel. I holder selv fast i kablet. Det betyder, at I bare skal give slip, hvis det går for hurtigt, eller hvis I bliver bange.

Ofte foregår wakeboard i en kabelpark. Det betyder, at kablet er elektronisk og bliver styret af en instruktør. Kabelparker kan findes både indendørs og udendørs. Udendørskabelparker bruges primært om sommeren. Ellers kan det nemlig godt blive for koldt. Når I ikke står på kablet, står I nemlig og ser på. Det er de færreste, som har lyst til at stå udenfor, når det er køligt, og man er våd. Holder I derfor polterabenden om vinteren, anbefaler vi, at I vælger en indendørs kabelpark.

Det er også muligt at sætte kablet fast på for eksempel en motorbåd. De fleste begyndere foretrækker dog at lære at stå på wakeboard i en kabelpark. Det kan nemlig godt være lidt skræmmende, hvis I falder ude på havet, og I ikke kan bunde. I vil dog altid kunne have en redningsvest på, så der er reelt set ikke noget at være bange for.

Vores udbud af wakeboard aktiviteter kan godt variere meget. Vi vil have et større udbud af kabelparker om sommeren, da mange så åbner udendørs også.

Pakkeliste til jer som vælger wakeboard

Når I står på wakeboard, skal I selvfølgelig bruge selve boardet. Det medfølger selvfølgelig i prisen. Derudover bruger man ofte en våddragt og en redningsvest. Våddragten er til for, at I ikke bliver kolde, og så I ikke kommer til skade. En maveplasker gør for eksempel meget mere ondt, hvis I bare har en bikini på. Disse ting vil ofte blive stillet til rådighed, men det kan være en god idé lige at tjekke for en sikkerhedsskyld.

I skal selv medbringe badetøj, håndklæde og sæbe til det efterfølgende bad. Hvis I ikke har lyst til at tilkøbe mad eller drikke, er det en god idé i hvert fald at medbringe en snack, så I ikke går helt døde efterfølgende.

Derudover skal I bare medbringe det gode humør. Så er I garanteret en sjov og oplevelsesrig dag!

Vi hjælper med at afholde den perfekte polterabend

Vi vil rigtig gerne have, at I får den bedste dag. Derfor har vi også en masse polterabend idéer til jer. En polterabend skal gerne bestå af mindst en sjov aktivitet – det kan for eksempel være wakeboard. Men polterabender er også til for, at de forskellige gæster kan lære hinanden at kende før brylluppet. Derfor er det en god idé at nyde mindst et måltid sammen, samt drikke nogle drinks. Mange vælger for eksempel at afslutte aftenen med en bytur.

Overvejer I at tilføje endnu en aktivitet til jeres polterabend? Vi har rigtig mange at vælge i mellem. På vores hjemmeside er det også muligt kun at søge efter aktiviteter, som er i nærheden af jer. I skal bare vælge en kategori. Det kan for eksempel være Wellness. Det kan I eksempelvis vælge at gøre, hvis I ikke har lyst til at køre langt, men hellere bare vil nyde hele dagen sammen.