Hip Hop dans

Sjove og anderledes Hip Hop danseaktiviteter, som vil gøre jeres polterabend til en dansefest uden lige.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Hip Hop dans i København og Aalborg

Hip Hop til polterabend - Hip Hop undervisning

Find her vores udbydere af hip hop til events. Find Hip Hop instruktører, som er vant til at lave events med forskellige typer grupper. Det er ikke alle som kan finde ud af og er gode til at skrue en god dansetime sammen til folk, som ingen forudsætninger har. Nogen er jo gode til at arbejde med professionelle og børn og andre kan lige netop at formidle den fede oplevelse til et "engangs arrangement" med meget forskellige mennesker-

Hvorfor Hip Hop til polterabend?

Jo, fordi der er så meget humor og kommunikation i Hip Hop dans. Der er de fede håndtegn, man kan rende og kaste i hovedet på hinanden resten af dagen. Det giver mange "gratis" grin på vejen. Nogle hip Hop instruktører arrangerer lige en Hip Hop battel i slutningen af sådan en dansetime, hvor folk bliver delt i 2 grupper og hvor de så skal udfordre hinanden med attituder, fede moves og håndtegn. Det får virkelig stemningen i vejret og pirrer lige de konkurrencemindede, så de giver den ekstra gas på råb og attituder. Man håner jo lidt hinanden på venskabeligt plan i Hip Hop dans og tester de andres tro på sig selv.

Så det ret nemt for den rigtige Hip Hop instruktør at lave en anderledes dansetime end indenfor de fleste andre dansestilarter, fordi Hip Hop netop lige har et par elementer, som bare ikke er i nogen andre danseformer. Hvis gruppen skal på diskotek senere, er der ikke noget federe for en gruppe end lige at have nogle fælles bevægelser, de jævnligt kan køre af som gruppe på dansegulvet. Ofte kan det farve hele aftenen for alle andre på diskoteket, fordi andre tager bevægelserne op og pludselig er der en sjov fælles oplevelse. Det har jeg selv prøvet mange gange, når vi gik en gruppe dansere i byen sammen. Fed oplevelse:-) Men det handler ikke om at være professionel danser, men om at kommunikere med de andre på gulvet og lige være en stor nok gruppe til, at nok andre samler det op og mange pludselig køre de samme moves.