Linedance

Linedance er perfekt til ryste sammen, som Icebreaker osv. Hvorfor det? Jo, for linedance er ikke pardans, så folk kommer ikke for tæt på hinanden, hvis de f.eks. bare er kollegaer.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Linedance - Linedance undervisning

Til Linedance kommer de forkerte ikke til at træde hinanden over tæerne og mændene afsløres ikke så direkte som de dårligste dansere - som de ofte er - men jo ikke altid - husk lige det og giv dem en chance! Hyr en linedance underviser til jeres polterabend, havefest, byfest osv. Linedance undervisning er nemt selv med ret store grupper. Dansen kan nemt styres fra scene, fordi folk står på række og laver det, så ingen står med ryggen til. Linedance undervisning er nemt og lige til.

Linedance for alle

Linedance danses ofte til Country og Western musik, som langt de fleste mennesker kan lide, fordi det er glad musik, de alligevel kender, for det spilles ofte i radioen osv. Til Line dance står man ofte på række, som navnet antyder og man ser derfor ikke, hvad de andre laver. Man føler sig som en gruppe, hvor det bare kører og det gør det også. Linedance er ikke så svært, så selv de mindre talentfulde oplever succes med linedance.

Så ud på gulvet og tag udfordringen op, når lejlighed byder sig. Book linedance til private fester, firma arrangementer osv.