Tango Dans

Her er en liste over sjove og udfordrende tango dans aktiviteter, der vil gøre jeres polterabend til en succes.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Tango oversigt over vores tango udbydere

Tango er den par mode dans som rigtig mange, der havde danset salsa i årevis nu kastede sig over. Tango er derfor virkelig hot og danses på specielle caféer og dansesteder. Argentinsk Tango har inspireret mange og sendt tusindvis af danseglade danskere en tur til spændende Argentina på danseferie. Tango er måske ikke for alle, men det er en meget sanselig pardans, som kræver rigtig meget nærvær og overgivelse fra kvinden til at partneren fører. Det er i den grad manden, der fører i Tango, som det i virkeligheden er i alle pardansene, men i Tangoen i meget nær kopskontakt og på en helt anden måde end de andre par danse.

Men Tango kan godt bruges til parties, som ud på gulvet efter spisningen og andre smagsprøve events, hvis man får fat i den rigtige tango instruktør. Der er altid nogle lette grundtrin, som det er virkelig sjovt at prøve, så man lige får en smagsprøve på stilen, energien og musikken.

Tango Aalborg

I Aalborg har vi en danseskole, som tilbyder vild med dans, som jo dækker alle standard dansene og de skønne latin danse, so den halve nation sad og fulgte fredag efter fredag på TV. Så i Nordjylland har vi en Tango udbyder.

Tango København

I København har vi to Tango udbydere, som sender en tango instruktør ud på jobs i firmaer, institutioner og til andre selskaber, private og offentlige, som ønsker en Tango event. En glad og energifyldt Tango instruktør, kan ændre energien for hele resten af arrangementet timer efter han/hun har forladt gruppen. Tango går i kødet på folk og fortryller på grund af nærheden og lidenskaben og så er Tango både sjovt og faktisk også muligt at få en oplevelse af - på bare på den ene time et event indslag til et selskab ofte varer.

Hold øje med siden. Vi får snart flere Tango instruktører på siden.