Croquis & Drinks oplevelser Med ARTXP

Tid
1-2 timer
Deltagere
1 - 100
Pris p.p. (Inkl. moms)
290-350 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
1.450 kr.
Sted (Indenfor)
København Se på kort
Kontakt Annoncøren

Croquis & Drinks Oplevelser Med ARTXP

Udlev Din Indre Kunstner Mens Du Sipper Drinks! Så har du nu chancen for ar få det til at ske, og samtidig kan du ovenikøbet drikke lækre drinks sammen med venner eller kollegaer! ARTXPs Croquis & Drinks Oplevelser er en sjov og mindeværdig måde for venner eller kollegaer at være sammen og holde fest på! Vores Croquis & Drinks oplevelser er designet til alle, og ingen erfaring er nødvendig.

Kom sammen med venner eller kollegaer gennem kunst og book en sjov, kreativ og mindeværdig Croquis-workshop med en lokal kunstner! Perfekt til Polterabend-aktiviteter, Teambuilding-aktiviteter og enhver anden privat lejlighed!

Med ARTXP kan du booke en række Croquis oplevelser, som alle er designet af forskellige kunstnere i København, der vil lage dig med ud på en sjov og kreativ rejse i et par timer og lære dig at tegne den smukke menneskekrop.

Afprøve din kreative hånd med croquis tegning i afslappede, uformelle omgivelser. I løbet af et par timer vil den nøgne mandlige/kvindelige croquis model indtage skiftende positurer, mens den professionelle kunstner vil guide dig i at tegne modellen. Som afslutning på denne Oplevelse vil du tage dine dejlige minder om en sjov og mindeværdig eftermiddag og ikke mindst en samling af tegninger med dig hjem.

Oplevelsen inkluderer

Alle ARTXPs Croquis Oplevelser inkluderer følgende:

  • En professionel croquis-model (enten mandlig eller kvindelig)
  • En professionel kunstner, der vil give trin-for-trin tegne vejledninger, som alle, uanset erfaring eller ej, nemt kan følge.
  • Alle kunstartikler, herunder; tegnebrætter, blyanter og papir.
  • En velkomstdrink (for visse oplevelser)

Location

Du kan vælge mellem din eller kunstnerens adresse. Der opkræves et ekstra transportgebyr, hvis du vælger din adresse. Gebyret vil afhænge af din adresse. 

Pris

ARTXP har forskellige Croquis Oplevelser. Priserne varierer, og man kan derfor booke den oplevelse, der passer bedst til ens budget.

Hvem er dette til?

Alle ARTXPs Croquis Oplevelser passer til alle niveaue. Ingen forudgående tegnerfaring er nødvendig.

ARTXPs forskellige Croquis Workshops er perfekte til Polterabend- aktiviteter, Teambuilding-aktiviteter, Julefrokost- aktiviteter, Fødselsdagsfester, mm. Book din Croquis Ooplevelse i dag!

Hvordan bestiller man?

Når du er klart til at booke din Croquis Oplevelse, så kontakt os, og vores team vil vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil høre mere om ARTPs forskellige Croquis Oplevelser.

Vi glæder os til at høre fra dig og planlægge en mindeværdig oplevelse for dig!

Dit ARTXP team
 

---
Hvad er Croquis? 

Croquis er en tegnestil, hvor et givent emne skitseres på få minutter. Mest typisk er emnerne levende modeller, som skitseres hastigt. I studie-sammenhænge indtager en positur og tegnerne laver deres croquiser, hvorefter modellen efter få minutter skifter positur og en ny croquis tegnes. Som regel er croquis-modeller nøgne mennesker.

Croquis tegning er en både sjov og interessant aktivitet, oplagt til mange slags events. I forbindelse med Polterabend, Teambuilding og Fødselsdage for eksempel, giver croquis en fin fornemmelse af fællesskab, når opgaven skal løses. Efterfølgende feedback til de forskellige tegninger giver anledning til både stimulerende kommentarer og gode grin.

Teknikken drejer sig grundlæggende om at lære at opfatte motivet og hurtigt få tegnet de væsentligste dele, altså tegne levende modeller, og disse er som oftest nøgne. Både mænd og kvinder optræder som modeller, og som et arrangement til en Polterabend, Teambuilding eller en Fødselsdag kan croquis tegning derfor varmt anbefales, hvad enten selskabet består af kvinder eller mænd.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til ARTXP

ARTXP Tlf nr.
53 76 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra ARTXP

Andre aktiviteter i samme kategorier