Croquis tegning - København & omegn

Længde
1-2 timer
Pris pp. (inkl. moms)
30,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.400,-
Sted
København & omegn
Kontakt annoncøren

Croquistegning København & omegn

Forløb af croquis event

I får et grundkursus i proportioner og retninger og således bliver det forholdsvis nemt for de fleste at tegne godt.  Vi sørger for alle tegneredskaber, papir og underlag.

I lærer at se den nøgne krop på en anderledes måde med croquis-tegning. I vil lægge mærke til linjerne, der sammen bliver til et helt menneske. Navle, bryst, kraveben, musklerne under huden. I har hver jeres egen streg og vil fremhæve forskellige ting, så hver tegning bliver helt unik.

Arrangementet vil tage ca. halvanden time og I vil være aktive under undervisningen.  Undervisningen fylder ca. halvdelen af forløbet og I får så lov til at tegne uforstyrret den anden halvdel.

Croquismodeller og undervisere

Vi har erfaring med at stå model sammen eller hver for sig.  Oftest underviser vi samtidig med at vi står model og viser hvilke dele af vores kroppe, der skal tegnes.  Vi er glade og smilende med glimt i øjet og selvom vi ser croquistegning som en kunstart, er der masser af plads til sjov og grin.

Sted

Som udgangspunkt kommer vi ud til jer i København og omegn.  Der skal helst være god belysning og siddepladser til alle. 

Pris

Prisen for en croquissession i København, med model/underviser og tegnegrej er: 1400 kr. plus 30 kr. per person for tegnegrej.

Vi kører også ud af byen . . . skriv og hør nærmere.

De fleste deltagere vil blive overraskede over deres lyst til at fordybe sig i tegningerne.  Samtidig vil det være sjovt og en smule grænseoverskridende at prøve jeres talenter af.

Skriv til os og lad os sammensætte et forløb der passer til netop jeres croquis event!

Indhent tilbud idag

Croquis hjemmeside
Croquis tlf nr.
22 19 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier