En vild oplevelse der flytter grænser

Længde
1-3 timer
Deltagere
1 - 40 personer
Mindstepris (inkl. moms)
1.000,-
Sted
Roskilde og hele Sjælland
Kontakt annoncøren

’En vild oplevelse der flytter grænser’ på jeres polterabend

Oplev en både sjov og anderledes time sammen med vores professionelle instruktør, der underviser jer i grundteknikker, fantastiske spins og positioner, I slet ikke troede var mulige. Der vil være krævende øvelser, røde kinder og masser af grin. i får muligheden for at få udfordret jeres styrke og udenholdenhed, mens I får en sjov og anderledes oplevelse.
Hele selskabet kan være med, eller personen i fokus kan få en hel privat time med selskabet, som publikum til jeres polterabend arrangement.

I har mulighed for at booke jer ind til Pole Fitness, Pole Dance, Aerial Hoop, Twerk eller Chairdance.

Pole Fitness
Har I lyst til at udfordre jeres styrke og elegance er Pole Fitness lige noget for jer. I vil lære spins, tircks og sits i polestangen. Dette er noget, som vil kunne udfordre jeres kreativitet, koordination og kropsbevidsthed. Men alt sammen på en sjov, anderledes og oplevelsesrig måde.

Pole Dance
Ønsker I en pole time, hvor der er mere fokus på dans, så er Pole Dance lige jer. Her vil I lære en kort dansekoreografi, som I øver igennem en masse gange. Der vil derfor være fokus på rytme, og det at kunne følges ad. I vil opleve at få en fantastisk følelse, når det hele klapper.

Aerial Hoop
Kom op og svæv, som en cirkusartist. Aerial Hoop er en metal ring, som hænger frit fra loftet. I vil gennem denne time lære hvordan man kommer op at sidde i den, samt at lave flotte figurer. Der vil være rig mulighed for smil, grin og at få udfordret sin højdeskræk og balance.

Twerk
Få pulsen op og prøv kræfter med en anderledes danseform. Her vil I lære grundtrinene i twerk. Ud fra de trin, vil I lære en lille dansekoreografi, som vil blive øvet igennem flere gange. I slutningen af timen har I mulighed for at lave en lille battle, hvor I på skift viser jeres favorit trin. Det vigtigste er at I får grinet, smilt og hygget jer. Der er mulighed for at forevige minderne, ved at tage film og billeder gennem hele timen.

Chairdance
Slip din indre burlesque danser frem og prøv en anderledes form for stoledans. Her vil i lære en lille dansekoreografi med en stol, som redskab. Der er garanti for sjov og masser af grin, når I får udfordret jeres koordineringsevne og rytmesans.

Indhent tilbud idag

Casa Bailar hjemmeside
Casa Bailar tlf nr.
53 64 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier