Klatring i højden

Tid
2-4 timer
Deltagere
5 - 75
Pris p.p. (Inkl. moms)
240-450 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
1.200 kr.
Hadsundvej 164a (Inde/ude)
Randers NØ Se på kort
Kontakt Annoncøren

Klatring på 16 forskellige klatrevægge i Randers

Tag med på en oplevelsesrig dag, hvor vi sammen finder den bedste løsning for jer! Vores programmer er fleksible og kan tilpasses jeres ønsker og behov, så I får den fedeste oplevelse uanset om I vil udfordres til de yderste eller ønsker et mere afslappet event tættere på jorden.

Programmer

Det mest populære program er vores 2-timers klatring, hvor I kan nyde en række udfordringer. Prøv vores 16 unikke klatrevægge i op til 16 meters højde, eller udfordre jer selv og skyd bruden/gommen ned med gummibolde, inden de når til tops. Er I til mere adrenalinfyldte aktiviteter, kan I prøve vores undendørs kæmpegynge eller udfordre vores store udspringstårn (gommen/bruden 😉). Konkurrer mod hinanden i vores mælkekassastabling eller naviger bruden/gommen op af en klatrevæg med bind for øjnene.

Priser

Vi lukker for andre gæster ved minimum 15 personer eller ved betaling af kun 3.500,- for 2 timer eller 5.000,- for 3 timer. Vi tilbyder desuden klatring på alle niveauer, og vores forplejning kan tilpasses jeres behov, så I kan nyde alt fra enkle snacks til en lækker frokost. Lej vores klatresko for at få den fulde oplevelse med maksimalt greb, og nyd muligheden for at afholde selskab eller møde i vores separate selskabslokale uden bagkant (klar fra april).

Kontakt os nu, så vi kan planlægge en uforglemmelig dag sammen!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Klatresiloen

Andre aktiviteter i samme kategorier