Det fedeste polterabend-arrangement i Århus - til friske fyre og kvikke kvinder

Tid
1-3 timer
Deltagere
6 - 100
Pris p.p. (Inkl. moms)
249-449 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
249 kr.
Holmstrupgårdvej 18 (Udenfor)
Brabrand Se på kort
Kontakt Annoncøren

Med over 200 polterabender under bæltet synes vi selv at Eventpark Aarhus har godt styr på hvordan man arrangerer et godt arrangement. Opskriften er ganske simpel – afslappede instruktører, fede aktiviteter og et veloplagt selskab!

Forbered bruden/gommen på ægteskabets mange udfordringer med et adrenalinpumpende spil airsoft. Lær at holde hovedet koldt når du gennemfører vores klatreudfordringer i 8 meters højde. Eller lad den heldigt brud/gom nyde deres sidste rolige dag med et spil pool eller airhockey. I kunne også vælge en eventpakke, hvor I kommer til at prøve flere aktiviteter – ganske nemt.

Har I specielle ønsker, temaer eller idéer, er vi altid friske på at hjælpe jer med at føre det ud – på den måde får i et polterabend som er helt jeres eget!

Hvad koster det?

Prisen for et polterabend afhænger af hvad i vil på dagen.
Vores polterabendarrangementer starter fra 299,- pr. person og varer ca. 2 timer. Der er selvfølgelig mulighed for at udvide eventet med ekstra aktiviteter. Kontakt os hvis du har en polterabend-ide, så finder vi en løsning sammen.

Må vi gerne indtage alkohol?

Må man gerne nyde en øl eller 2 udenfor vores center. Der er dog aktiviteter man kun være være med når man er synlig ædru, så vi anbefaler at holde en fornuftig tempo hvis i vil være med i alle aktiviteterne.

Vi kan afvise folk, som kan være til fare for dem selv eller andre.​

Specielle ønsker?

Vi vil med glæde hjælpe med at skabe et unik og spændende arrangement, giv os et kald med hvad i har tænkt, så prøver vi at skabe en unik oplevelse sammen.

 

Vi ses i Eventpark Aarhus

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Eventpark Aarhus

Andre aktiviteter i samme kategorier