Bow Combat

Sjove og udfordrende aktiviteter til en polterabend, hvor I kan afprøve jeres evner i Bow Combat.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Bow combat

Leder I efter den perfekte polterabend aktivitet? Så er I kommet til det rigtige sted! Hos polterabend.dk specialiserer vi os nemlig i at finde de helt rigtige polterabend aktiviteter til jer. Skal jeres polterabend bestå af lidt action og sjov? Så skal I overveje en af vores bow combat aktiviteter. Vi tilbyder forskellige aktiviteter indenfor bow combat, så tjek gerne hele vores udbud.

Vi har et stort udbud af bow combat aktiviteter

Bow combat kan være rigtig mange ting. Som navnet lægger op til, har aktiviteterne ofte noget at gøre med en bue. Aktiviteten bliver også blandet andet kaldt archery. Det er en rigtig fed polterabend aktivitet, da I vil blive delt op i hold.

Når I er blevet delt op i hold, vil I nemlig skulle konkurrere. Ofte er det to hold mod hinanden. Det minder rigtig meget om for eksempel paintball og laser game. Man kan sagtens sige, at bow combat er paintball bare med bue og pil. Derfor udbyder vi også blandet andet paintball og laser tag som aktiviteter indenfor denne kategori.

Mange af de steder, som tilbyder archery, tilbyder også mange andre aktiviteter. Derfor er det altså muligt for jer at booke flere aktiviteter samme sted. Det kan godt være sjovt at tilbringe længere tid et sted, når man holder polterabend. Så skal I nemlig ikke bekymre jer om at skynde sig fra sted til sted. I stedet kan I slappe af og nyde dagen. Tit vil I også kunne tilkøbe mad hos vores bow combat udbydere. Det betyder, at I vil kunne få en lækker spisepause, hvor I kan hygge jer sammen med lækker mad og drikke.

Her afholdes bow combat aktiviteterne

Vi har bow combat aktiviteter i hele Danmark. Dog er vores udbud større nær storbyerne som for eksempel Aarhus, Aalborg og København. Det plejer dog ikke at være noget problem. En polterabend er nemlig ofte en heldagsaktivitet. Så kan I nyde en brunch på en lækker Københavnsk café før, at I skal til at konkurrere. I kan også vælge at afslutte dagen med lækker middag og vin hos en hyggelig Aarhusiansk restaurant.

Bow combat aktiviteterne foregår ofte hos et slags event- eller actioncenter. Disse steder tilbyder som sagt også andre ting end bare bow combat. Det kan for eksempel være klatring, sumokamp eller rodeo.

Fælles for alle vores bow combat aktiviteter er, at de er for friske mænd og kvinder. Event parks er til jer, som er til action og pumpende adrenalin. Hvis det er noget for bruden eller gommen, vil I garanteret få den fedeste polterabend. Det er en oplevelse, som I ikke kommer til at glemme lige foreløbigt!

Pakkeliste til vores bow combat aktiviteter

Mange af bow combat aktiviteterne kræver, at I får pulsen helt op. Det betyder, at aktiviteterne godt kan være lidt hårde, og I kan altså godt risikere at blive lidt svedige. Derfor er det en god idé at pakke:

Et håndklæde. Det er ofte mulighed for at tage et bad efter aktiviteten. Så er I klar til at fortsætte dagen uden at lugte af sved.

Mad og drikke. Hvis I ikke har lyst til at spise et helt måltid i event parken, er det en god idé at pakke lidt vand, samt nogle snacks. Så går I nemlig ikke helt døde fordi, at I får lavt blodsukker eller lignende.

Skiftetøj. Det er bedst at dukke op i noget tøj, som I kan bevæge jer ordentligt i. Det kan for eksempel være træningstøj. Det er derfor rart at have noget andet tøj med, som I kan skifte til bagefter.

En hårelastik. Dette gælder primært damerne og de langhårede mænd. Det er nemlig rigtig irriterende, hvis I hele tiden skal sørge for at holde jeres lange hår væk fra jeres øjne. I sidste ende kan det nemlig betyde, at I ikke kan sigte ordentligt, og så taber I jo konkurrencen – katastrofalt!

Det skal polterabenden ellers bestå af

Er det første gang, at du står og skal planlægge en polterabend? Så kan det være rigtig rart, hvis du kan få lidt hjælp. Polterabendens aktiviteter afhænger selvfølgelig rigtig meget af, hvad den kommende brud eller gom er til. En polterabend er dog ofte som sagt en heldagsaktivitet.

Det betyder, at I ofte vil nyde en morgenmad sammen før, at I samlet går til dagens første aktivitet. Det kan for eksempel være bow combat. Derefter kan I have en lille frokostpause før, at I tager til næste aktivitet. Her hos Polterabend.dk tilbyder vi rigtig mange polterabend aktiviteter, som I kan vælge i mellem. Det kan også være, at én aktivitet er nok – det afhænger af længden på aktiviteten. Afslut dagen med lækker mad og drinks. Mange vælger at fortsætte aftenen ved at tage i byen efterfølgende. Polterabenden skal nemlig bare være en lang fest!