Klatrevæg

Klatrevæg København, Odense, Århus, Brande, Lemvig, Nørresundby v. Aalborg, Sjælland m.m.

 

 

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Klatrevæg i hele landet. København, Odense, nær Aalborg, Århus, Brande og Lemvig m.m.

Klatrevæg er et hit til polterabend, firmaevents, teambuilding osv.

Her er oversigten over vores klatrevæg og klatring udbydere over hele Danmark. Der er flere eventcentre der tilbyder klatring og klatrevæg i København, på Amager og i Dragør. I Århus og Aalborg findes der også udbydere som har klatring og klatrevægge.

Klatring København søges af sportsfolk, eventfreaks teambuilding søgende firmaer osv.

Klatrevæg København

En klatrevæg er jo et træningssted, hvor folk træner inden de tager ud i felten og klatrer ukontrollerede steder. En klatrevæg er derfor også første skridt til at finde ud af, om man har højdeskræk og om man kan overvinde det, hvis man har det, men stadig gerne vil dyrke klatring. Steder med klatrevæg har jo selvfølgelig dygtige, professionelle instruktører, som kan lære folk de forskellige fif, der er og som sørger for at det foregår i sikre og trygge rammer..

Det er jo blevet så mega populært både at gå til klatring som ugentlig aktivitet og at dyrke det i ferien alle mulige steder i verden osv. Så klatring er ikke mere bare noget for vovehalse og adrenalin junkies, men noget mange både piger og drenge dyrker til hverdag som sportsgren.

Klatrevæg Odense

er et sted med klatrevægge i mange sværhedsgrader. Klatrevæg og klatring interesserede over hele Fyn valfarter til Klatrevæg Odense for at finde udfordringer og lære nyt. Skal man bare booke en enkelt evnt hos Klatrevæg Odense, skal man nok være ude i god tid. De er populære og har eksisteret i mange år, så der er rift om tiderne. Men der er kommet fler til så klatring Odense kan foregå på flere lokaliteter og ClimbnWin har virkelig spændende nye aktiviteter af klatring typen i Odense

Klatrevæg Århus

finder på eventcentrene som både har klatrevæg, paintball osv. Der er ikke noget der hedder Klatrevæg Århus, så man skal kigge hos de enkelte Paintball og Actioncentere for at finde dem der også har klatring på tårne eller klatrevægge og nogen steder kalder man det klatre pyramide. Kært barn har mange navne, men på denne side er der i hvert fald en stribe klatrevægge over hele landet, så vi håber du finder en tæt på dig.

Også Lemvig har spændende klatring faciliteter.

Klatrevæg Nordjylland og Aalborg

sker det også på eventcentrene. Klatring Aalborg er måske nok ikke lige i centrum af byen, men på de kanter er man jo også vant til at man skal køre lidt efter tingene.

På Sjælland er der klatring i Søborg, ved Farum i Greve og på Kragerup Gods i Ruds Vedby.

Besøg evt. Dansk Klatreforbunds hjemmeside

Her finder du alt om sikkerhedskurser af forskellig slags og instruktør kurser på alle områder. Der er naturligvis også  konkurrencer indenfor klatring og vil du gerne ind i en gruppe at dyrke klatring med, kan du også på Dansk Klatreforbunds hjemmeside finde en liste med 50 klatreklubber over det meste af landet. Så det skulle da være mærkeligt, hvis der ikke er en klatreklub tæt på hvor du bor. Din klub er nok kun et klik væk.

Se mere om Dansk Klatreforbund HER

Klatring kan være så meget:

Det kan være på klatrepyramider eller klatrevæg i et af vores eventcentre, som også har mange andre aktiviteter. Det er en god ide at vælge et af eventcentrene, hvis man er i tvivl om hovedpersonens mod, når det kommer til stykket. På et eventcenter er der altid masser af alternativer, så det ikke bliver nedtur for hverken gruppen, der betaler og arrangerer eller for brud eller gom. En polterabend SKAL være en succes – man gør det jo kun en gang - så vælg rigtigt og skab polterabend med succes:-)

Men klatring kan også være træklatring i det fri med et eventfirma, som kender de gode steder og finder noget i nærheden af jer, der egner sig til netop de udfordringer, I gerne vil møde. Ring til de forskellige aktører og hør hvad de kan tilbyde:-)

Bouldering er en af de gode måde at starte klatring på

Bouldering er en god begynder klatreform.  Man klatrer i bouldering uden reb og sele. Navnet er fremkommet af det engelske ord "boulder" = stor sten. Til bouldering klatrer man ikke så højt. I denne klatrestil gælder det, at man kan skal kunne hoppe ned og lande på en kraftig modtagemåtte eller madras, så man ikke kommer til skade.

Man kalder en boulderrute på en væg for et “problem”. Boulderruter /Boulderproblemer er som oftest korte og der er flere forskellige sværhedsgrader fra det lette til mere udfordrende og komplicerede ruter. Klatring kræver selvfølgelig, at man lærer en del teknikker. For klatrere med flere år og erfaringer på bagen, handler det ikke kun om at klare selve klatreopgaven. Så handler det også om at udføre klatringen så elegant, raffineret og smukt som muligt. For øvede klatrere går det også ud på at lave de hårdeste ruter og bruge de mest spektakulære bevægelser. Samtidig skal det selvfølgelig se legende let ud - som om det ingen anstrengelser koster dem.

Bouldering er en social sportsgren, fordi man ofte klatrer i grupper sammen. Sammenholdet er vigtigt og man hjælper selvfølgelig hinanden med at løse problemerne. Det fede er for gruppen, når det lykkes for alle at gennemføre med succes.

Når man boulder, bruger man ofte “spottere”. Spottere er en makkere og hjælpere, som yder støtte og hjælp med hænderne på lænd, ryg eller skuldre, når det en gang imellem sker at en klatrer falder ned. Det er for at sikre at ens makker, lander på madrassen, hvis han/hun ryger ned. Det er jo kun en sjov sport, når folk ikke får skader. Så spotteren er vigtig.