Poledance, Twerk, Burlesque, Stripfitness

Tid
1+ time
Pris p.p. (Inkl. moms)
1.000 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
1.000 kr.
Esromgade 15 (Indenfor)
København N Se på kort
Kontakt Annoncøren

Poledance, Twerk, Burlesque, Stripfitness eller noget andet?

Planlægger du en polterabend eller fødselsdagsfest? Måske er du på udkig efter den helt rigtige  Corporate eller Team Building event?

​RebelStudio tilbyder en unik oplevelse, der kan frembringe en helt anden side hos dine venner og kolleger end du har set før.

​I Pole Dance Party Class vil alle deltagere lære grundlæggende spins og statiske tricks på polen. Der vil være masser af latter som deltagerne sætter sig i mere og mere kompromitterende positioner og tilskynder hinanden til at være mere dristige i forsøget på at blive en rigtig pole dance stjerne.

Når alle føler sig trygge med bevægelserne vil gruppen øve en kort koreografi med fokus på bruden eller den fejrede person og når klassen er slut, vil gruppen være i stand til at udføre en pole dance rutine. Pole Dance Party Class er hårdt arbejde, men vores instruktører har mere end nok erfaring til at skræddersy festen, så den passer til gruppens fitnessniveauer.

Vi tilbyder også private fester i: Twerk, Lap dance, Burlesque, StripFitness, Latina Mix, Retro Disco, body ballet og er åbne for de fleste ideer. Bare send os en mail og vi kan diskutere.

Hvis du ønsker at organisere en større begivenhed med et show af vores dansere, så giv os besked 1-2 måneder før arrangementet og festen kan holdes i studiet (max 60 personer). Prisen afhænger af hvor mange shows / dansere der bookes og hvor lang tid festen skal være. Vi beregner prisen afhængigt af dine ønsker. 

Du har lov til at medbringe dine drinks og sende os ønsker om musik. 

Hvad skal du have på? 

- Shorts eller hot pants giver det bedste greb om polen sammen med en sports top. Høje hæle er sjove hvis du ønsker det. Det anbefales at medbringe opvarmningstøj såsom leggings / track bukser og trøjer. Knæpuder kan være en fordel.

Benyt venligst ikke lotion eller olier på huden 24 timer før dit arrangement, da dette kan få dig til at glide. Ingen armbånd, halskæder eller ringe.

​Hvad er inkluderet?

  1. Rebels smukke studie med højt til loftet og smukt lys i hjertet af Nørrebro.
  2. Instruktion fra en erfaren danseinstruktør
  3. Sjov opvarmning.
  4. Grundlæggende spins, moves og tricks på polen.
  5. Kort koreografi
  6. Gruppebillede (vores instruktører er altid glade for at hjælpe, så vær ikke genert!)
  7. Vi har Bruser, køkkenområde med køleskab og vandhane, 2 gigantiske elevatorer.

Pris: 1000kr pr. time for grupper op til 4 personer. +150kr for hver yderligere deltager

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til RebelStudio

Andre aktiviteter i samme kategorier