Rapelling

Oplev rapelling, en af de vilde adrenalin pumpende aktiviteter, som får pulsen i vejret og blodet til at rulle stærkere i årene.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Rapelleing eller Rappelling ved Lemvig, Århus, Brande og omkring København

Rapelleing til polterabend, teambuilding, firmaevents, herretur osv.

Rappelling er aktiviteten for dem med veludviklet hang til spænding, trangen til at overskride eller flytte egne grænser og dem der bare ikke kan få adrenalinsus nok. Det har nu været populært i en del år at udforske egne grænser og det er ikke kun mændene, der dyrker dette psykologiske trip. En del piger er virkelig med på spændingstrip og går ikke af vejen for hverken rapelling, klatring tovbroer eller big swing.. Spændende og anderledes polterabend, ferieoplevelser eller tøsetur for de sejeste er højeste mode i visse kredse.

Teambuilding med kanindræber kursus blev en medie darling for nogle år siden, som virkelig satte sindene i kog. Den er fadet ud og heldigvis blevet afløst af mere fysisk krævende aktiviteter, hvor det er egne færdigheder og egentlig mod og frygtløshed på egne vejne, som er kommet i varmen i stedet.

Men hvad er rappelling?

Ja, det er jo strengt taget "bare" at klatre/ fire sig ned fra en høj silo eller andet højt punkt med et bæredygtigt randersreb fæstnet godt til egen krop og til toppen af de sted, man skal ned fra. Sikkerheden for rapelling entusiaster er jo mega vigtig og endnu mere for dem der tilyder det som event til folk som ikke har så mange forudsætninger og måske bare springer ud i det for sjov skyld.

Rapelling til teambuilding handler jo i høj grad også om at tackle de psykologiske aspekter, da det jo bestemt ikke er alle medarbejdere i ethvert firma, der har en vovehals sidden de i kroppen. Så firmaer der vælger rapelling til teambuilding er er nok nogen særlige arbejdspladser, hvor det er en almindelig del af deres arbejde/arbejdskultur at skulle kunne klare farefulde og strabadserende forhindringer. Det er nok de færreste vuggestuepædagoger, som har denne ubændige trang til spændig, rapelling og grænseforskydende aktivitet.

Hold øje med siden der kommer hele tiden flere steder med rapelling og er det ikke lige i dit område, så find noget andet til jeres område til en spændende polterabend eller alternativ polterabend.

Rapelleing København og Rapelling Sjælland.

Der er high roping, big swing og rapelling i B&W hallerne på Refshaleøen helt tæt på Københavns centrum og så foregår der rappelling i Roskilde og på Farunkanten, som ledes af en uddannet instruktør, som også laver andre udendørs aktiviteter. I Tølløse er der også en rappelling silo der kan udfordre de fleste.

Rapelleing Midtjylland og Rapelling Århus

For Rapelling Århus har vi to aktører, hvoraf den ene er i Brande lidt udenfor Århus. Det er et eventcenter, hvor man også kan spille paintball og lave alle mulige andre spændende ting. Absolut et besøg værd, som godt kan vare hele dagen.

Rapelleing Lemvig

I Lemvig er der et eventcenter, som har Rapelling, Klatring, de fedeste amfibiekøretøjer, bueskydning og almindelig paintball. Så også her kan de adrenalin hungrende tilbringe en hel dag med udfordringer på højt plan og en puls, der får sveden til at springe