Lasergame & Paintball + alt det sjove - Eventcenter København - I Kongelunden på Amager

Tid
2-5 timer
Deltagere
6 - 100
Pris p.p. (Inkl. moms)
225-625 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
225 kr.
Hallumvej 18 (Udenfor)
København (Dragør) Se på kort
Kontakt Annoncøren

Velkommen til Polterabend hos Shoot to Thrill i Kongelunden på Amager

Vi er specialister i at afholde polterabends, og har gjort det i København med succes i over 25 år.

Hos os har hele polterabend gruppen det sjovt sammen. Selvfølgelig har vi altid særlig fokus på den kommende brud eller gom, men det er ikke kun for ham eller hende – Vores Polterabend i København er en fælles oplevelse.

I hvor stor grad jeres polterabend skal være sjov eller grov, det bestemmer I selv, men vores erfaring er, at det er mest sjov, hvis jeres polterabend kun er lidt grov.

Tilbud

Køb 3 aktiviteter og få den billigste aktivitet GRATIS.

Køb 5 aktiviteter og få de 2 billigste aktiviteter GRATIS.

Lasergames, Paintball eller Poltergeist?

Vores Poltergeist spil, som vi opfandt i 90’erne, er et spil vi plejer at afvikle til vores paintball arrangementer i forbindelse med Polterabends. Vi skal ikke afsløre for meget her, da der er overraskelser for både den udkårne og for alle jer andre deltagere, men vi kan dog løfte sløret lidt og fortælle, at der er en kanindragt involveret… Bed om Poltergeist ved booking eller når I ankommer. Det er inklusiv i prisen, når I spiller paintball til jeres polterabend. Ekstra kugler til paintball kan købes til 80-90 øre stykket (pakker af 2.000 og 500 stk) og man bruger gennemsnitlig 100-150 ekstra kugler per person

Når jeres polterabend spiller Lasergames, har vi også mulighed for at sætte særlig fokus på jeres ven. Med lasergames kan i skyde på hinanden uden de blå mærker – men det betyder bestemt ikke at intensiteten er lavere.

Når I vælger vores kampaktiviteter (Sumobrydning mm.) til Polterabend, kan I vælge at jeres hovedperson skal kæmpe mod jer alle. Det er virkeligt noget, der kan give tunge arme… Prøv Sumobrydning, Rodeotyr og meget mere, hvor i kan udfordre hinanden i forskellige fysiske udfordringer, der får adrenalin og vinderinstinktet til at stige. Vi tilbyder følgende polterabend aktiviteter:

Mad, drikke og praktiske oplysninger

Polterabend hos Shoot to Thrill i København ligger tæt på centrum, 15-20 minutter i Bil og 30 minutter med Linie 33, enten fra Rådhuspladsen eller fra Fields, hvor det kun tager 10 minutter.

Vores Bar er åben og serverer iskolde fadøl, vin og meget mere. I har også mulighed for at spise herude på jeres Polterabend. Prøv vores lækre Picnickurv eller en stor fed Burger til at lægge bunden til resten af dagen. Maden skal bestilles i forvejen.

Vi kan også arrangere bad til jer, på vej tilbage mod København i Sundby Idrætspark, der har store omklædningsrum og bad til alle. 

Eventcenter Shoot to Thrills Polterabend i København er din garanti for skabelsen af uforglemmelige minder, når drenge- eller pigegruppen skal sende et medlem videre i livet.

KONTAKT og BOOKING:  Ring til os eller skriv til os via kontaktformularen. 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Shoot to Thrill

Andre aktiviteter i samme kategorier