Atv

De ATV motorcykler man finder på actioncentrene er Sports-ATV´er som er velegnede til og bygget til at klare at køre både ræs og hop i krævende terræner.

Nogen kalder dem også QUAD, som er en reference til tallet 4, fordi det er det specielle ved disse motorcykler, at de har fire hjul, mens de fleste uden særlig indsigt jo netop forbinder ordet motorcykel med et tohjulet køretøj og lige præcis ikke noget med 4 hjul.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

ATV kørsel eller firehjulet motorcykel også kaldet QUAD

ATV står for all terrain vehicle, som er en kraftig firehjulet type motorcykel, der blev opfundet af motor firmaet Honda i 1970. Disse meget robuste og stærke motorcykler bruges til oplevelses kørsel og sports kørsel på en del eventcentre rundt omkring i landet. Erhvervsmæssigt bruges disse stærke ATV maskiner især i landbruget til sprøjtning, til at fodre dyr, som i ZOO, og især at køre i områder, hvor en traktor er for tung.

ATV Århus / QUAD firhjulet motorcykel Århus

I og omkring Århus har vi flere aktører som udbyder ATV kørsel på forskellige baner af forskellig sværhedsgrad og med forskellige udfordringer. Alle stederne er eventcentre, så der er gode muligheder for at lave en super dag hos dem med både ræs, evt paintball og nogle af de sjove aktiviteter som som får folk til at grine til de er revnefærdige.

ATV Aalborg / QUAD firhjulet motorcykel Aalborg og Thisted i Nordjylland

Både i Aalborg og Thisted køres der ATV ræs i fantastiske omgivelser, da der begge steder køres i gamle grusgrave. Så det er meget bakket og spændende terræner, der her danner rammerne for dagens ræser kørsel. Der bruges nogle meget flotte firhjulede motorcykler, så det er bare den fedeste oplevelse. Her har de også ATV udlejning, så der er også mulighed for at leje QUAD maskinerne, hvis I selv har et spændende sted, I hellere vil køre. Der skal man selvfølgelig aftale en særpris for udlejning. Så kontakt dem og få en god aftale for jeres arrangement.

Det er noget af det fedeste at ræse rundt i grusgrave og på de andre spændende baner på disse firhjulede "djævle". Nogen tror det kun er for drenge, men netop fordi de er firhjulede og ikke kræver træning og ballanceevne på et tungt køretøj, der der forbavsende mange piger, som hujer sig gennem terrænet og får det fedeste sus ud af den oplevelse.

Vi håber snart at kunne tilbyde ATV motorcykel kørsel  flere steder i landet, fordi det er en super populær aktivitet. Så har du et sted med denne populære aktivitet, så meld dig her under polterabend.dk´s faner og tilbyd din aktivitet til vores mange besøgende på siden. Kunderne er der og venter bare på dig.