5 kamp

5 kamp til polterabend med forskellige aktiviteter, så som Bueskydning, Kajakpolo, Gladiatorkamp, Mega Bordfodbold, Sumobrydning osv. 5 kamp betyder egentlig bare, at man dyster i 5 discipliner eller sjove lege. Man kan kæmpe i hold mod hinanden eller enkelt personer efter modellen alle mod alle.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

5 kamp i København, på Fyn og i Nordjylland, Midtylland & Sønderjylland

Her finder du nogle eventcentre i Skive, Hejnsvig ved Grindsted og København, som specielt tilbyder 5 kamp i pakkeløsninger med forskellige af deres aktiviteter. Men her på siden er der utallige  5 kamps muligheder alle steder i landet. Brug søgefeltet på siden og søg på henholdsvis actioncenter og eventcenter. Så kan du helt sikkert finde nogen centre i nærheden af dig og ud fra deres aktivitets udbud selv sammensætte indholdet i jeres 5 kamp.

Eventcentrene tilbyder ofte en kæmpe vifte af aktiviteter lige fra lokumsræs, rodeotyr og gladiator kamp over bueskydning til svævebane, laser games og paintball. Disse actioncentre vil altid gerne skrue en 5 kamp samling af deres aktiviteter sammen, som passer til lige netop dit budget. Det er forskelligt det de tilbyder, så søger du noget bestemt, skal du måske søge direkte på det og sammensætte din 5 kamp hos dem, der lige præcis har din favorit aktivitet i deres aktivitetsudbud.

5 kamp i Jylland

5 kamp Nordjylland

5 kamp Nordjylland skal du ikke lede forgæves efter hverken i Thy, Hals nær Ålborg eller Nørresundby. FunCenter og Koldkærgår med flere kantilpasse en 5 kamp til jer. Kontakt dem og find de udfordringer I gerne vil opleve og dyste i.

5 kamp Midtjylland

Vi har centre i alle disse jyske byer, som kan skrue et 5 kamp program sammen til dig:  Århus, Skive, Horsens,  Silkeborg, Randers, Hejnsvig ved Grinsted, Åbyhøj, Give,  Lemvig og Malling. Viborg har også et center, som nok vil kunne klare et 5 kamp program.

5 kamp Sønderjylland

Der er et fantastisk eventcenter i Bylderup Bov ved Aabenraa / Åbenrå, som kan skrue rigtig mange forskellige aktiviteter sammen til præcis den 5 kamp din gruppe gerne vil dyste i.

5 kamp København / Øvrige Sjælland

Du kan finde actioncentre i Rødovre, Dragør og på Refshaleøen, hvor der er mulighed for at skrue en 5 kamp sammen, hvis budgettet altså holder til at booke 5 aktiviteter. I København S hos Fr. Birgers Kajakpolo er der også et fast 5 kamp program.

Udenfor København på Sjælland kan du finde mulighed for at vælge 5 sjove aktiviteter bl.a. bumper ball, sumobrydning og andre sjove aktiviteter til 5 kamp pakkeløsning i Næstved.

5 kamp Fyn / Odense

På Fyn har vi i Odense et Paintballcenter, som har et større udvalg af aktiviteter. De sammensætter gerne en 5 kamp løsning til jer. Der er mange muligheder, som kontakt dem og find ud af hvad, der passer bedst til din gruppe. De har på alle stederne gode instruktører som er friske på at lave en super dag med god stemning til jer.