Miniracing / Slotracing

Slotrace eller Miniracing i Kolding, i Hejnsvig ved Grinsted, i Glostrup, Albertslund, Rødovre og København

Vi har desværre ikke fået nogle polterabend aktiviteter her endnu. Vi arbejder på det! Kontakt os ([email protected]) hvis du gerne vil være listet her.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Miniracing eller Slotrace i Kolding, Grinsted, og flere steder omkring Købehavn

Miniracing eller Sloterace som nogen også kalder det, er en fed aktivitet for alle dem med hang til motorstøj, fjernbetjeninger, fart og konkurrence. Mange piger tænder også på dette, fordi de små hurtige biler på de super lækre baner vores udbydere har, tænder en gnist i de fleste. Når først de står der med fjernbetjeningen i hånden og bilerne pludselig bare drøner derudaf sker der altså noget. Alle bliver grebet af det og man bliver virkelig forbavset, hvor hurtigt Miniracing bilerne kan køre. Miniracing er også et barndomsminde for mange drenge, noget de har leget i kælderen med deres far, naboerne eller bare legekammeraterne.

Miniracing København

På en af Københavnerbanerne - faktisk den i Albertslund er bilerne de kører med i skala 1/24 og de bygger dem selv så de kan holde til den hårde medfart de får med alle de ræs de kører for alle mulige grupper, der kommer for at opleve lige denne her specielle form for sus. Bilerne kører meget hurtigt og helt op til 60-70 km/t, men det fedeste er absolut accelerationen. Man tror det er løgn men gennemsnitsfarten i skalaen 1/24 som bilerne,  svarer til over 400 km/t,  så man skal virkelig holde sig koncentreret, når ens lille superracer farer banen rundt.  SÅ miniracing er klart for drengerøve, men der er en lille fart bisse gemt i de fleste:-)

Miniracing eller Slotrace i Kolding og Hejnsvig tæt på Grinsted i Jylland

Men det er ikke kun Københavnerne, der kan byde på Miniracing. I Kolding på gokartcenteret er der også en lækker Slotrace / Miniracing bane, som kan få julelys frem i øjnene på dem der tænder på denne fartfyldte, konkurrence ræser aktivitet. Så Jyderne bliver heller ikke snydt for Miniracing, selv om de mange steder skal køre lidt langt for at komme dertil, da vi ikke har en minracing bane i alle de store jyske byer. I Hejnsvig er der et fedt eventcenter, som har utallige af både de sjove og spændende aktiviteter og heriblandt også Slotrace / Miniracing.

Miniracing klubber i Danmark

Det er måske ikke alle der lige ved det, men Slotrace er siden midt 90´erne blevet så populært at der er minirace klubber spredt ud over hele landet. Ved en minisøgning fandt jeg bla. Midtjysk Miniracing Klub, som afholder flere konkurrencer i forskellige klasser. Men der er også mange små klubber som Aalborg og Holstebro Mini Racing Klub. Esbjerg Le Mans Klub har en usædvanlig lang bane på 90 meter. Sjællands Mini RaceKlub findes selvfølgelig også. Så vil man Slotrace, skal man bare søge i sit område, så er der sikkert noget i nærheden. Hos Dansk Mini Racing Union finder du en klubliste HER

På fyn er der f.eks.Odense Mini-racing Klub bare for at nævne nogle stykker.

Midtsjællands Model Racingklub.Skive MiniraceHerlev MiniracingklubSjællands Mini Race Klub

Der er mange flere klubber, som du jo nemt kan finde ved at klikke på linket til klubberne i teksten om Dansk Mini Racing Union.

Danmarksmesterskab i Miniracing /DM i Slotrace

Det er også Dansk Mini Racing Union, der afholder DM i miniracing i mange forskellige klasser med forskellige biler.

  1. afd. DM 2016 - Scaleauto & GT - foregår hos HMRK i Holstebro.

Løbsklasser er bl.a. Scaleauto, CanAm og Retro F1, S16D & OPEN 32.

Følg med på deres side hvis du er interesseret i Slotrace til hverdag og ikke bare et mini race arrangement til en polterabend eller medarbejderne. Det er faktisk fedt men Slotrace til medarbejder arrangementer, fordi det i mini race måske er nogle helt andre kollegaer, der får lov at shine, end dem plejer bare at råbe højest eller ofte bare er de bedste til alt muligt.

Miniracing spil

Er man til at lege med miniracing på computer, tablets eller telefonen er der en gratis download af en miniracing app HER til Android og Google Play.

For at det ikke skal være løgn er fremtidens 3D univers også kommet til miniracing se HER. Det er det mest cool, der er kommet på denne scene de sidste år. Så ingen skal kede sig hverken i den fysiske miniracing verden eller til hjemmebrug på computeren. Alle muligheder er til stede.

Miniracing teknik

Er man en virkelig nørd og vil vide mere om biltyper og hvordan man får sig en virkelig hurtig bil er der en svensk hjemmeside om miniracing teknik, som har masser af informationer på dette område.

Men søger man på nettet på dette er der også mange andre sider, som har artikler om teknik, hurtighed og hvolken bil man skal købe, hvis man vil være i toppen af feltet.