Formel 1 simulator

Når nu man ikke kan få lov til at prøvekøre rigtig Formel 1 kørsel på landets 2 baner, ja så er formel 1 simulatoren det nærmeste, man kan komme den ægte varer - og det er fedt!!!

Vi har desværre ikke fået nogle polterabend aktiviteter her endnu. Vi arbejder på det! Kontakt os ([email protected]) hvis du gerne vil være listet her.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Formel 1 sumulator i Viborg

Det er blevet totalt moderne med forskellige sportssimulatorer til at træne færdigheder med. Der findes skydesimulator, mega dart simulatorer og nok mest professionelt brugt golfsimulator, hvor man kan spille på de fedeste baner over hele jorden på en simulator.

Det nyeste er så en Formel 1 simulator, hvor adrenalin nørderne og de fartglade kan simulere at ræse rundt med skræmmende fart i de små overlækre Formel 1 biler.

Om Formel 1 Simulator oplevelsen

Oplevelsen er et nervepirrende racerløb, hvor du nærmest oplever Formel 1-kørsel på din egen krop!

Det ser jo ikke så svært ud, bare at ræse rundt på en bane, men her får du en fantastisk oplevelse af, hvor svært det reelt er at tøjle de mange, mange hestekræfter.

For dem med hang til benzin, motorer og fart, er en Formel 1 simulatoren det helt rigtige valg. Her kan man komme så tæt på en Formel 1 kørers virkelighed som muligt, uden at det koster særlig meget og uden at løbe den hæsblæsende risiko for liv og lemmer, det er at optræde i et rigtigt Formel 1 løb.

Her kan du lege Kevin Magnussen uden at fornærme nogen.

I den virkelige verden er Formel Ford med en vægt på kun 495 kg incl. fører og en motorkraft på hele 160 hk bare Danmarks hurtigste klasse. Den er også den eneste virkelige single seater racer i Danmark. Klassen har gennem tiderne fostret flere af den virkelige verdens hurtigste og dygtigste racerkørere.

Danmarksmesteren i Formel 1 Ford 2015 blev Mathias Weinreich Smith fra Nibe. Løbet blev kørt i Padborg Park.

Verdensmesteren er derimod engelske Lewis Hamilton, som også skriver verdenshistorie ved at være den første sorte mand til at vinde dette løb. Det vil give mange sorte blod på tanden med også at opsøge denne adrenalinmættede sportsgren, som ellers har været opfattet som en hvid rigmandssport. Det vil åbne drømme universer for mange sorte rundt omkring på kloden.

På de forskellige formel simulatorer kan man lege Kevin Magnussen (se hans hjemmeside HER) og de andre store Formel 1 kørere som Michael Schumacher, der har ikke mindre end syv verdensmesterskaber bag sig, Juan Manuel Fangio, der jo vandt hele fem mesterskaber og Ayrton Senna. Dette er selvfølgelig kun interessant for Formel 1 simulator nørder og andre fart gale, som sidder klistret til skærmen, når de forskellige mesterskaber bliver vist på TV. Læs mere i Bilmagasinet som har en top 100 liste for de bedste Formel 1 ræsere HER