Dans & Bevægelse

Dans til polterabend. Her finder du eksotiske danse som bollywood, mavedans og afrikansk dans. Desuden er der, hiphop, disco, salsa m.m. Nyt er forskellige typer erotisk dans som burlesque, poledance, twerk / twerking og strip fitness. Dans for enhver smag og brudevals selvfølgelig.

Underkategorier

Underkategorier

Find inspiration i underkategorierne til Dans & Bevægelse.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Dans til polterabend, som kickstarter til festen eller icebreaker til firmaarrangementet

Her finder du eksotiske danse som bollywood, mavedans og afrikansk dans. Desuden er der, hiphop, disco, salsa m.m. Nyt er forskellig erotisk dans, strip fitnes, poledance og twerk eller twerking. Dans for enhver smag.

Det er næsten et must at komme ud og danse et eller andet til pigepolterabend. Det er fedt at lave noget fysisk sammen og de fleste piger elsker at danse. Det er derfor virkelig skønt, at vi her på siden kan tilbyde danseundervisning til polterabend med mange forskellige danseformer i alle landsdele. Der er en Poledance kæde som tilbyder Poledance i rigtig mange byer og nu har de måske også twerk de fleste steder. Ring i hvert fald og spørg efter twerk, de steder der tilbydes Poledance her på siden.

De sexede danse er virkelig kommet frem de sidste år som dans til polterabend. Dans og danseundervisning er også nu så godt repræsenteret på youtube, at der kommer ikke nye bevægeformer til verden, uden at de på rekord tid spredes på nettet og straks derefter kan ses på diskotekerne rundt om i Danmark og jo faktisk hele verden. Menneskene i de forskellige lande kommer mere og mere til at de samme kropssprog på dansegulvene fra Singapore til Aalborg. Det er jo ret sjovt, når vi nu lever i den globaliserede tidsalder og billigt kan rejse så meget.

Er der en polterabend er der jo også et bryllup, så hvorfor ikke lære brudevals? De fleste danseskoler tilbyder undervisning i brudevals og er man til polterabend er det måske næste gang en selv der skal giftes. Brudevals er ét trin i virkeligheden, så når man lærer det er det faktisk lige meget om man danser herre eller damsiden. Trinnet er det samme. Herren skal så selvfølgelig gerne føre til brudevals og damen følge. Brudevals er selvfølgelig ikke så populært som dans til polterabend, for det er ret kedeligt i forhold til mavedans, afrikansk dans og alle de andre sjove danseformer, som giver et godt grin med på vejen, men for en gruppe med mange gravide kan det jo være hyggeligt og musikken til brudevals er så skøn, at man bliver nærmest rørt og lykkelig bare af at høre musikken.