Klatring

Klatring kan forgå i klatrehaller og på klatrevægge, men det kan også være ude i naturen i klatreparker eller helt oppe i toppen af de højeste træer på nogen af Danmarks smukke gamle godser.

Prøv også:

klatring i Randers

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

 Klatring i København, Århus, Aalborg, Brande, Herning, Odense,Trekants området osv.

Find nærmeste sted for dig med klatring på vores liste med udbydere.

Klatring er blevet et mega hit de senere år, som enhver adrenalin junkie bare SKAL prøve - ikke bare én gang for at kunne prale af det, men de opsøger de forskellige lokaliteter med klatring rundt om i landet og afprøver stedernes muligheder, faciliteter og evner til at skabe den fede stemning og gode oplevelser for alle. De forskellige udbydere af klatring har hver deres eget koncept og meget forskelligartede udfordringer.

Nogen af stederne har klatring i meget forskellige sværhedsgrader og henvender sig til alle typer mennesker og grupper. Andre udbydere af klatring satser mere på hardcore klatring for øvede klatrere, som også tager ud i verden og klatrer f.eks på Kullen, høje bjerge eller særligt svære steder.

Klatring til polterabend, teambuilding, herretur eller firmafesten for dit håndværkerfirma

Alle med bare en lille smule trang til adrenalinsus er nød til at prøve klatring under ordnede og sikre forhold. Det er et must, før man stiller træskoene!!! Det vigtige for en polterabend med klatring er, at det er den rigtige gruppe man vælger det til. Det er ikke noget mere ufedt end at vælge en aktivitet, som brud eller gom faktisk ikke har lyst til.

Så lyt til den indre stemme og vælg KUN klatring til den gom/brud der ønsker en anderledes polterabend med adrenalinsus. I bruger penge på det og skal have en dag alle ønsker at huske med glæde - vi valgte plet med alle vores aktiviteter:-)

Dansk Klatreforbund

Her kan du læse om sikkerhedskurser af forskellig slags og instruktør kurser på flere niveauer. Der er info om konkurrencer og søger du et sted kontinuerligt at dyrke klatring, kan du også på deres hjemmeside finde en liste med klatreklubber. Der er vist ikke mindre end 50 byer med en klatreklub: Østerild Klatreklub, Bornholms Klatreklub osv. Sandsynligheden for, at du kan finde en klatreklub nærmest lige rundt om hjørnet, hvor du bor, er ret stor. Søg og du skal finde.

Se mere om Dansk Klatreforbund HER

Klatring kan være så meget:

Det kan være på klatrepyramider eller klatrevæg i et af vores eventcentre, som også har mange andre aktiviteter. Det er en god ide at vælge et af eventcentrene, hvis man er i tvivl om hovedpersonens mod, når det kommer til stykket. På et eventcenter er der altid masser af alternativer, så det ikke bliver nedtur for hverken gruppen, der betaler og arrangerer eller for brud eller gom. En polterabend SKAL være en succes – man gør det jo kun en gang - så vælg rigtigt og skab polterabend med succes:-)

Men klatring kan også være træklatring i det fri med et eventfirma, som kender de gode steder og finder noget i nærheden af jer, der egner sig til netop de udfordringer, I gerne vil møde. Ring til de forskellige aktører og hør hvad de kan tilbyde:-)

Bouldering - en god måde at starte klatring på

Bouldering er en klatreform, hvor man klatrer uden reb og sele. Navnet kommer fra det engelske ord "boulder" = stor sten. Når man bouldrer, klatrer man i relativt lav højde. I denne klatrestil er det vigtigt, at man kan hoppe ned og lande på en madras uden at komme til skade.

Man kalder en boulderrute på en væg for et “problem”. Boulderruter /Boulderproblemer er relativt korte og der er som regel mange forskellige sværhedsgrader fra noget let til mere svære ruter. Klatring kræver selvfølgelig at man lærer nogle klatreteknikker. For klatrere af en vis klasse, handler det ikke kun om at klare opgaven, men at udføre klatringen så elegant og smukt som muligt. For øvede klatrere går det også ud på at lave de hårdeste og mest spektakulære bevægelser, samtidig med at det skal se legende let ud.

Bouldering regnes for en social disciplin, fordi man ofte klatrer en gruppe sammen, hvor man hjælper hinanden med at løse problemerne, så det lykkes for alle at gennemføre med succes.

Når man boulder, bruger man ofte “spottere”. En spotter er en makker og hjælper, som yder støtte med hænderne på lænd, ryg eller skuldre, når klatreren falder. Det er for at sikre at ens makker, lander på madrassen, hvis han/hun ryger ned, så der ikke sker skader ved fald.

Klatring København og omegen

På vores liste finder I ikke mindre end 5 muligheder for klatring i København og nærmeste omegn som klatring i Greve, Søborg, og Hedehusene. Klatring København tilbyder meget forskellige typer klatring. Der er klatrevæg i Dragør og en decideret klatrepark i Søborg. Så klatring København kan også foregå på Eventcentre med mange andre aktivitets muligheder, så man kan lave forskellige ting med en pakkeløsning og holde hele sin polterabend ét sted.

Også Shoot to Thrill på Amager har en klatrepyramide og der kan I også lave paintball, stunt arrangementer m.m.

Lige i udkanten af København har vi også Go Monkey, som er en klatrepark med træklatring og et væld af klatreudfordringer.

I Greve er der også kommet en klatrevæg hos Store Kugler.

Klatring Sjælland

Her foregår klatring bl.a. på smukke Kragerup Gods, hvor der også er en svævebane.

Klatring Midtjylland / Klatring Århus

For klatring Århus er det igen evetcenteret i Brande og f.eks. firmaet outdoor Explore som arrangerer individuelle klatre og rappelling arrangementer på din fortrukne lokalitet.

I Lemvig i Vestjylland er der klatring, rapelling og kørsel med de fedeste amfibiekøretøjer m.m.

Klatring Fyn / Klatring Odense

På Fyn har vi firmaet Øhavsporten som arrangerer træklatring, bueskydning og mountainbike oplevelser, lige der hvor I gerne vil have det. I selve Odense er der klatring hos KlatreSjov, som har et center med indendørs klatring i mange sværhedsgrader og sikkert også din.